Kategorier
Blog

Internt generationsskifte

M&A Frontline har haft fornøjelsen af at hjælpe PF Biler ApS i Harlev gennem de første og vanskelige processer med et generationsskifte.
”Gennem 2022 har vi haft mange møder og drøftelser. Disse har været grundlæggende vigtige, da sådanne processer, udover at være komplicerede, også indeholder en lang række af følelser og overvejelser som skal drøftes igennem” udtaler Ulrik Uhrskov fra M&A Frontline.

Peter Faarborg, som i 1986 etablerede PF Biler ApS, kontaktede mig sammen med John Nielsen, JN Consult, og spurgte om jeg kunne hjælpe dem gennem processen. Efter nogle indledende møder, hvor vi skulle etablere den gensidige tillid til hinanden, igangsattes processen. Samarbejdet mellem M&A Frontline og John Nielsen, JN Consult, har gennem hele processen været godt og til fælles glæde.

Den 1. januar 2023 solgte Peter Faarborg 20% af virksomheden til hver af de mangeårige medarbejdere Claus Porse og Riko Yde.
”Den tekniske del med værdisætning, ejeraftale, særeje osv. er ofte den mest enkle del af sådanne generationsskifte. Det er alle de overvejelser og drøftelser der ligger forud som der skal prioriteres tid på. Her har Ulrik Uhrskov været en stor hjælp for os alle” udtaler Peter Faarborg.

”PF Biler har gennem alle årene været drevet godt og repræsenterer en stærk autoværksted, hvor der er sunde værdier og kunde i centrum. Med opstarten af generationsskiftet, har Peter vist rettidig omhu og sikret, at værkstedet også i årene fremover lever op til disse værdier” afslutter Ulrik Uhrskov.

Kontakt os
close slider

    Kontakt os