Photo of Rådgivere med kundefokus

Rådgivere med kundefokus

M&A Frontline består af et stærkt indarbejdet rådgiverteam med erfaringer fra poster i både danske og internationale virksomheder samt som M&A rådgivere ved løsning af en lang række opgaver i fællesskab.

Med navnet M&A Frontline understreges, at styrkeområderne blandt andet er nær kontakt til både kunder og industrier samt en dyb forståelse for de mekanismer virksomheder arbejder med og under i hverdagen.

Moderne rådgivere skal først og fremmest forstå kundernes forretning og den industri med tilhørende markeder, som virksomheden opererer inden for. Hertil kommer en række faglige indsigter inden for områder som finans, jura, skat mv. samt evnen til at kunne gennemføre pragmatiske løsninger ved køb eller ved salg af en virksomhed.

I M&A Frontline er det at få bragt de internationale aspekter og de faglige indsigter frem for vores kunder og medvirke i den praktiske gennemførelse, en rød tråd i vores arbejde – både når en virksomhed skal have en ny ejer, og når virksomheden skal vokse gennem opkøb i udlandet.

Moderne rådgivere tager udgangspunkt i kundernes behov for pragmatiske løsninger, og skaber derved reel værdi for kunderne og deres virksomheder.

canstockphoto14483366Tanke industricanstockphoto17998018canstockphoto19207890